In Good Taste | In Good Style is uw partner voor professionele en kwalitatieve cocktailworkshops. Wij hebben de beschikking over een tweetal locaties in Zuid-Limburg en kunnen uiteraard ook op een locatie naar keuze van de opdrachtgever en/of klant de cocktailworkshop geven. Tijdens deze workshop leert u in korte tijd de basis van het cocktailshaken - een unieke ervaring - voor iedere doelgroep.


Tijdens deze volledig georganiseerde bijeenkomst, wordt u door onze bartender begeleid en leert u o.a. kennis maken met de geschiedenis van de cocktail, de verschillende cocktailtechnieken en gaat u vooral zelf aan de slag om een heerlijke cocktail te bereiden.


Cocktailworkshops worden door ons gegeven aan groepen vanaf 10 personen met een ongelimiteerd maximum. Er kan gekozen worden uit een "Single-Cocktail-Class" en een "Multiple-Cocktail-Class". Bij de"Single-Cocktail-Class" wordt één cocktail uitgebreid behandeld en bij de "Multiple-Cocktail-Class" worden meerdere cocktails behandeld, afhankelijk van de geplande tijd. Uiteraard kan in overleg met u een op maat gemaakte workshop worden georganiseerd.