In good Taste | In good Style is een cocktailcateraar die op iedere gewenste locatie cocktails kan bereiden. Van evenementen met een kleine luxe cocktailkaart tot grote zomerfestivals, waar grote hoeveelheden cocktails moeten worden bereid. Taste & Style doet dit altijd uiterst gedreven en vol enthousiasme, waarbij kwaliteit en hospitality prioriteit zijn.

Het is ons streven om maatwerk te leveren, voor ieder evenement opnieuw. Met uw wensen in ons achterhoofd willen wij niet alleen een cocktailbar realiseren, maar een complete beleving. Vanaf het welkom heten van de gasten aan de bar door onze bartenders, het op de juiste wijze "shaken" en "stirren" van dranken, sappen en likeuren, tot en met de "Perfect serve". Gastvrijheid pur-sang!

Wij beschikken over een trendy, luxe cocktailbar, die van alle gemakken voorzien is. In Good Taste | In Good Style kan op elke gewenste locatie cocktails verzorgen. Denk hierbij onder andere aan (grote) evenementen, bedrijfsopening en -feesten, (thema-) feesten, beurzen en bruiloften. Naast het verzorgen van de volledige cocktailbar, cocktailshaker en benodigdheden, is het ook mogelijk om alleen een bartender in te huren.

Wij voorzien onze opdrachtgevers graag  van specifieke informatie, dus neem gerust contact met ons op.