Events2019-05-20T01:18:10+00:00

Events

Naast organisator van Parkstad Culinair te Heerlen zijn wij betrokken bij diverse evenementen in de (eu)regio. Deels op productie-niveau of enkel alleen op het gebied van het neerzetten van een cocktialbeleving. Ook kunt u ons inhuren voor de organisatie van uw (bedrijfs)feest of publieksevenement. Of dit nu volledig of deels is. We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Parkstad Culinair

Culinair festijn in hartje Heerlen dat sinds 2013 wordt georganiseerd. Diverse restaurants uit Parkstad en omgeving vertonen hun culinaire kunsten. Dit op laagdrempelige wijze in een sfeervolle ambiance. Door toevoeging van Leisure gerelateerde bedrijven, streekproducten en workshops worden de zintuigen van de bezoekers extra geprikkeld. Laat u verassen door de culinaire hoogstandjes, een heerlijk glas wijn en verse cocktails. Food, Drinks, Experience, voor elke doelgroep…  dat is Parkstad Culinair! Meer informatie: www.parkstadculinair.nl of facebook parkstad culinair.

TCK Winterevent

Tirolerparty & apres ski party met top artiesten in het eerste of tweede weekend van januari (jaarlijks) op Tennisclub Kerkrade ’54 te Kerkrade

WMC Kerkrade

Tijdens het Wereld Muziek Concours, dat sinds 1951 elke vier jaar in Kerkrade wordt georganiseerd, zullen er tal van evenementen plaats vinden in de stad. De 500.000 bezoekers, die gedurende het hele WMC verschillende locaties van Kerkrade zullen bezoeken, kunnen genieten van verschillende optredens en wedstrijden die in het teken zullen staan van muziek en show.

Op de markt in Kerkrade spelen dagelijks verschillende bekende (cover)bands en vertonen de “finale-muziekkorpsen” hun kunsten. Centraal gelegen op deze markt presenteert HM Event Company i.s.m Taste & Style, het “Taste & Style Paviljoen”.

Dit paviljoen zal tijdens het WMC in Kerkrade het bruisend hart van de markt vormen. Lunchen, borrelen, genieten. Deze trendy locatie is van alle gemakken voorzien! Zo is er een grote overkapping, voldoende zitmogelijkheden, een groot led-scherm waarop de (cover)bands live te volgen zijn en een breed scala aan wijnen, cocktails en dranken.

Castle of Love

Castle of Love is een 2 daags dance event dat ieder jaar in augustus plaatsvindt rondom het middeleeuwse Kasteel Erenstein in Kerkrade. Taste & Style verzorgd hiervoor het vip dek en de cocktails tijdens het dance event.

Zangersheide

Op Zangersheide verzorgt Taste & Style de cocktailbeleving op diverse area’s, zowel in april als september. In April is dit de Z-Tour en in september het Wereld Kampioenschap voor jonge paarden en Belgisch Kampioenschap. Een evenement dan meer dan 100.000 bezoekers trekt.

What’s your favourite cocktail? Laat ons weten als we iets voor je kunnen betekenen…